€15,- Challenge: het opfleuren van je interieur

Linda en ik zijn momenteel opzoek naar leuke ideetjes voor onze blog en dit idee kwam bij ons naar boven. Het stellen van een challenge om je interieur op te leuken. Nu kunnen we er natuurlijk voor kiezen om daar een budget van €50,- aan vast te plakken maar wij houden van een uitdaging en daarom hebben wij gekozen voor een budget van €15,-. Naast het vaststellen van een budget moet er natuurlijk ook een winkel aan gekoppeld worden en wij hebben gekozen voor de Hema.

Hema.

De Hema is al sinds 1926 een begrip in elk Nederlands huishouden. Sinds die tijd staat de Hema bekend om hun kwaliteit en ontzettend leuke producten die vaak ook nog een aardig prijsje hebben en bij het huidige modebeeld passen. Zolang wij ons kunnen herinneren gaan wij er met alle plezier naar toe, vroeger natuurlijk voor alle Jip en Janneke producten en tegenwoordig naast sokken e.d. ook voor interieur accessoires. Daarom was de keuze voor deze challenge snel gemaakt!

Kijk met ons mee of onze missie geslaagd is.

interieur-challenge.jpg

Dit is de zetting die we hebben besloten te gaan opfleuren. Een stoel met een tafeltje. Dit tafeltje is al aan een DIY onder gegaan, ben je hier benieuwd naar klik dan hier.

Onze aanwinsten.

Nu hebben wij behoorlijk wat geluk gehad want er waren nog al wat leuke producten afgeprijsd. Wij hadden vanaf het begin het idee dat we tenminste een kussentje en een plaid in het interieur wilden hebben. Tijdens het shoppen konden wij doordat er wat afgeprijsde artikelen tussen zaten toch nog redelijk wat bijkopen.

Wat kosten al deze producten bij elkaar?

  • Vilten mandje van €6,- voor €3,-
  • Groene plaid €3,-
  • Grijs kussensloopje €3,-
  • Zandloper van €4,- voor €2,-
  • Kaarsvaasje €1,50
  • Vaasje €1,-
  • Grijze lijst €1- (ook afgeprijsd alleen geen van prijs)
    Totaal: €14,50, voor de €0,50 hebben wij het oranje bloempje gekocht bij de plaatselijke bloemenwinkel.

Het resultaat

interieur-challenge.jpg

Durf jij het aan?

Durf jij het aan om je interieur op te fleuren met een budget van €15,-? En aan welke winkel zou jij denken om je spulletjes te kopen? Het lijkt ons leuk als meerdere mensen deze challenge oppakken :)

free printable.

Nu hebben we in de lijst een van onze quotes gestopt. En die kun jij hier ook als free printable krijgen!

Follow