The adventures of Saga and Haoqi: Candy Rain

Saga en Haoqi lopen rustig op tafel rond wanneer er opeens iets uit de lucht komt vallen. Verbaasd kijken ze op en zien ze heel veel hartjes vallen. Langzaam lopen Saga en Haoqi op de gevallen hartjes af. De hartjes zijn hard en ruiken heerlijk naar zoete vanille. Nieuwsgierig beginnen ze er aan te knabbelen. Even later liggen Saga en Haoqi met een gevulde buik op de bank te slapen, dromend over grote velden gevuld met snoep.

Saga and Haoqi are walking across the table when suddenly something falls out of the sky. Amazed they look up and see little hearts falling down. Slowly Saga and Haoqi walk towards the fallen hearts. They smell delicious, like sweet vanilla. Out of curiosity they start to eat them. After a while Saga and Haoqi have fallen asleep on the couch, dreaming about big fields filled with candy.

Follow