My dog wears it better than me #62

En het is eindelijk zomer!!! Hoe fijn is het om weer lekker buiten te zijn, te wandelen en om natuurlijk een drankje op het terras te drinken. Doordat ze zon weer lekker aan het schijnen is wil je natuurlijk je ogen ontzien en zet je daarom een prachtige zonnebril op. Volgens mij bestaan er ook zonnebrillen speciaal voor honden, maar die zijn natuurlijk niet genoeg voor Floris. Nee hij draagt liever een Ray-Ban zonnebril om zich zo blits te maken wanneer hij aan het wandelen is.
Dragen jullie ook een zonnebrik zodra de zon schijnt? Wij wel, en ik kan je zeggen dat ook die collectie langzaam uitbreidt.

Yes the summer has finally arrived! We adore this weather. It is great to be outside, to walk with Floris and of course to have a drink outside. Because the sun is shining a lot, we wear sunglasses almost always outside and what a beautiful sunglasses you have these days! If I am right you also have special dog sunglasses, but of course Floris doesn't want to wear it. No he wants to wear these Ray-Ban sunglasses to look as cool as on this photo!
Do you wear sunglasses as soon as the sun starts to shine?

Follow