My dog wears it better than me #63

Wauw we zitten alweer in week 63! En kijk hoe blij Floris is dat hij nog steeds elke week online komt met My dog wears it better than me. Regelmatig krijgen wij de vraag of Floris het wel leuk vindt om zo op de foto te verschijnen. Maar hij vindt het helemaal niet erg. Tegenwoordig rent hij zelfs mee naar boven, ook al hoeft hij niet gefotografeerd te worden. En dat is waarschijnlijk vanwege alle snoepjes die hij krijgt ;)

Today it is already edition 63 of My dog wears it better than me. Look how happy Floris is that yet another week has come online! Often people ask us if Floris really likes getting his picture taken. He really does not mind, he even gets upstairs when we have to take other pictures that have nothing to do with Floris. And that is probably because of all the candy he gets.

Follow