My dog wears it better than me #64

Soms heb je foto's waarvan je denkt dat je die zeker al eerder hebt gemaakt of geplaatst. Zo ook met de foto van vandaag. Heel lang geleden had Floris dit bontje ook zo om, alleen was die foto in de avond gemaakt en ook de setting was niet zo aantrekkelijk. Maar wat hebben we toen om die foto gelachen. Daarom dachten wij dat we die look al een keer gecreëerd hadden. Maar toen wij laatst alle 'My dog wears it better than me' foto's aan het doorspitten waren kwamen we erachter dat dat nog niet zo was.

Daarom in week 64 een van Floris meest iconische looks voor jullie! Floris the Lion.

We really thought we had already placed a photo with Floris and this brown fur, but apparently we didn't. 
So here we have, in week 64, one of Floris most iconic looks for you! Floris the Lion.