My dog wears it better than me #67

Als je vroeger een bril nodig had, had je vaak de keuze uit een paar monturen. Op de een of andere manier was een bril ook nooit echt een hip item en ik denk dat jongeren in die tijd liever geen bril ophadden.

Tegenwoordig is het natuurlijk een heel ander verhaal! Mensen die geen bril nodig hebben dragen ze toch en voor de mensen die ze wel nodig hebben is er een variatie aan prachtige monturen. Ik (Astrid) draag ook al heel wat jaren een bril en de afgelopen jaren is mijn brillencollectie al aardig uitgebreid. Vandaag showt Floris een van deze brillen en wij kunnen zeggen: Floris draagt het beter dan mij!

A long time ago you did not want to wear glasses just for fun, you did not have a lot of choices and I think when your were younger you would wait as long as possible to wear one.

These days even people who don't have to wear glasses wear them and for people who need them there are so many options. I (Astrid) has been wearing glasses for a long time and my collection has become really large the last couple of years. Today Floris shows you one of the glasses and I can say Floris wears it better than me!


Follow