My dog wears it better than me #68

In 2013 was ik op vakantie in Kopenhagen. De dag dat ik terug vloog naar Nederland was het Dierendag en bij toeval liep ik tegen dit strikje aan in de Urban Outfitters. Speciaal gemaakt voor de riem van je hond, dus die kon ik niet laten hangen. Sinds dat strikje krijgt Floris veel reacties op straat. Zeg nou zelf, het ziet er toch mega schattig uit! 

En wisten jullie dat je online heel veel strikjes voor je huisdier kan vinden? Zo kan elke hond of kat stijlvol over straat!

During my holiday in Copenhagen in 2013 I came across this beautiful bow tie in the Urban Outfitters, specially made for a dog collar. Since Floris is wearing this during his walks he gets a lot of positive comment and he just looks so adorable wearing it!

Did you know that you can find a lot of bow ties for your pet online? This way your dog or cat will looks stylish on their way out!

strik.jpg