Ikea Food Challenge: We are in!

Zoals jullie denk ik wel weten houden wij van eten, heel veel lekker gerechten :). Daarom surf ik nog al eens wat foodblogs af om inspiratie te verzamelen. Toen ik laatst op de website van Uit Paulines Keuken kwam zag ik een hele leuke post over de Ikea Food Challenge. Deze food challenge is een samenwerking tussen Uit Paulines Keuken en Ikea om een nieuw gerecht te ontdekken die in januari 2016 op de kaart komt.

Hiervoor waren ze opzoek naar 100 insiders en tromgeroffel.... We are one of them :) Morgen start het echt en kun je op Instagram onder de #ikeafoodchallenge allerlei heerlijke gerechten voorbij zien komen. Nu wacht ik vandaag nog op een pakket met producten uit de Swedish Food Market, het voordeel van de insider. Maar ook jullie kunnen deel nemen aan deze food challenge, ik houd jullie op de hoogte! En voor nu maar opzoek naar inspiratie.....

Meer informatie kan je hier vinden!

ikea-food-challenge.jpg
Follow