Quote: Hello winter, time to get cosy

De temperaturen zakken eindelijk een beetje, dus we zeggen maar eens hallo tegen de winter. In het noorden van het land hebben ze al een echte winter gehad, met sneeuw maar ook met ijzel. Wel een beetje bizar dat het aan de ene kant van dit vrij kleine land een complete ijsbaan was en aan de andere kant de planten alweer bijna begonnen te bloeien. Nu trekken de temperaturen weer iets meer naar elkaar en is de tijd van de ijzel weer voorbij. Heel fijn voor het noorden!

Wat ook echt bij de winter hoort is ziek worden, en dat was ik (Linda) afgelopen week. Ik had echt een flinke verkoudheid te pakken. Nu gaat het wel weer alleen ruik ik en dus proef ik helemaal niks :( . Dat mag nu wel eens voorbij zijn. Ik zou vooral graag weer iets proeven! Maar ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat dit ook weer gaat.

Hoe vinden jullie de winter tot nu toe?

quote-winter.jpg
Follow