wenskaarten

 

Alle kaarten zijn te bestellen in onze webshop


Onze nieuwste kaarten! Het zijn ansichtkaarten met op de achterkant genoeg ruimte voor een boodschap.
De kaarten hebben alle vier een geometrische vorm van ecoline met daarop wat leuke hand geletterde woorden.
Ze zijn niet alleen leuk om op te sturen maar ook om in je eigen huis op te hangen!


Waarschijnlijk heb je Floris al gezien op ons blog. Daar wordt hij elke week mooi uitgedost in onze woensdag post My dog wears it better than me. Dit inspireerde ons tot het maken van wenskaarten met Floris. Hierboven zie je hem in een verjaardagskaart, een beterschapskaart en een verhuiskaart.

Naar wie je deze kaarten ook opstuurt, ze zullen zeker een lach op hun gezicht krijgen!


Al van coloring cards gehoord? Oftewel inkleur kaarten. Dit zijn drie dames die Linda een tijd geleden had getekend. Astrid kwam met het idee om hier kaarten van te maken! Deze ansichtkaarten zullen binnenkort op de Facebook pagina 'Coloring isn't just for kids' te zien zijn.

Kaarten die dus niet alleen voor kinderen zijn. Je kunt ze zelf al inkleuren voordat je ze verstuurt of je laat dit aan de ontvanger over :) Als je twee kaarten besteld kun je in een comment nog een kaart uitkiezen. Die krijg je er dan gratis bij! Dit geld alleen voor de ansichtkaarten.


Dit schattige beeldje van een hondje stond al jaren op de kamer van Linda. Nu is het beeldje omgetoverd naar drie geweldige ansichtkaarten die je hierboven kunt zien.

Als je twee kaarten besteld kun je in een comment nog een kaart uitkiezen. Die krijg je er dan gratis bij! Dit geld alleen voor de ansichtkaarten.


Zoals je wellicht op ons blog al gezien hebt zijn wij nog al fan van hand letteren! Dus wij dachten, laten we daar eens kaarten mee maken. Dat zijn drie ansichtkaarten geworden die je ook in onze etsyshop kunt bestellen.

Ook bij deze kaarten geld als je er twee besteld, je er een derde gratis bij uit kunt kiezen!


Dit jaar hebben wij twee leuke kerstkaarten ontworpen. Ga naar onze webshop om ze beter te bekijken!