Hoi! Fijn dat je onze website bezoekt!
Wij zijn Astrid en Linda, twee zussen die hun hart verkocht hebben aan hun creatieve geest.

Die creatieve geest hebben we beiden verbreed op het Sintlucas, waar we de opleiding grafisch vormgeven hebben afgerond. Meteen daarop volgend gingen we allebei naar Engeland om daar in een jaar de opleiding Graphic Design te halen op de University of Lincoln.
Daarna scheidden onze wegen, Astrid volgde de Fashion master in Fashion Design and Strategie en Linda ging naar Rotterdam om daar Autonoom ontwerp te volgen op de Willem de Kooning Academie.

Nu kunnen wij die volle creatieve geest helemaal kwijt in No Ordinary Tales, onze droomwereld.
Wij hopen dat het ook jouw droomwereld wordt!

Op ons blog laten wij allerlei creatieve uitingen zien. Elke dinsdag hebben wij een DIY, elke woensdag komt onze hond Floris voorbij, elke donderdag hebben wij een heerlijk recept en elke zondag laten wij een quote van onszelf zien! Daarnaast hebben we reviews van leuke producten van andere creatieve ondernemers en laten wij het zien als we op een creatieve plek zijn geweest waar we inspiratie op hebben kunnen doen.

Bij N*O*T producten kun je zien wat wij allemaal maken! Dit zijn posters, tassen, lampenkaarten en huisstijlen.
Als je op webshop klikt kom je in onze Etsy shop terecht. Hier kun je rustig rondkijken in het mooie N*O*T producten aanbod en wie weet zie je iets leuks, dan kan je dit ook meteen bestellen.

Als je vragen hebt over een samenwerking of dat wij iets voor je kunnen maken, kun je deze stellen op de pagina contact of een mail sturen naar noordinarytales@gmail.com. Wij zullen snel reageren.